join Now
log In
لگوی باشگاه بدنسازی جیم فیت

ثبت نام کنید

ازحروف فارسی استفاده کنید
نام کاربری لاتین و بیش از سه حرف باشد
شماره شما صحیح نیست
سن شما مقول نیست
وزن صحیح را وارد کنید
قد شما مقول نیست
قبلا ثبت نام کردم

ورود به حساب

نام کاربری صحیح نمی باشد
شماره همراه را صحیح وارد کنید
هنوز ثبت نام نکردم!

باشه
اخطار

باشه
ثبت نظرات
با ثبت هر نظر 5 امتیاز دریافت کنید
سفارش برنامه تمرینی فقط با ۱۵۰ تومان
مرغ پخته شده با کاهو در یک تابه

چه مقدار پروتئین در مرغ وجود دارد؟ سینه، ران و بیشتر

مرغ در انواع برش ها از جمله سینه، ران، بال و ساق پای مرغ وجود دارد. هر برش حاوی مقدار متفاوتی پروتئین، چربی و کالری است، بنابراین هر کدام برای مقاصد مختلف بهترین عملکرد را دارند.

مرغ یکی از رایج ترین گوشت های مصرفی در سراسر جهان است.به خصوص در میان علاقه مندان به تناسب اندام محبوب است زیرا منبع عالی پروتئین است.

غذاهای پر پروتئین می توانند به شما کمک کنند تا به اهداف سلامتی و تناسب اندام خود برسید، مانند عضله سازی، حفظ عضله و از دست دادن چربی.

این مقاله به بررسی میزان پروتئین در برش های مختلف مرغ، از جمله سینه، ران، بال و ساق پای مرغ می پردازد.

سینه مرغ: 54 گرم پروتئین

سینه مرغ

سینه مرغ یکی از محبوب ترین برش های مرغ است.

سینه مرغ پخته شده بدون پوست (172 گرم) حاوی 54 گرم پروتئین است. این برابر با 31 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

سینه مرغ نیز 284 کالری یا 165 کالری در هر 100 گرم دارد. 80 درصد کالری از پروتئین و 20 درصد از چربی می آید.

سینه مرغ در بین بدنسازان و کسانی که می خواهند وزن کم کنند محبوبیت خاصی دارد. پروتئین بالا و محتوای کم کالری آن به این معنی است که می توانید مرغ بیشتری بدون نگرانی در مورد مصرف کالری زیاد بخورید.

خلاصه یک سینه مرغ
حاوی حدود 54 گرم پروتئین یا 31 گرم پروتئین در هر 100 گرم است. 80%
کالری سینه مرغ از پروتئین تامین می شود، در حالی که 20٪ از آن از چربی تامین می شود

ران مرغ: 13.5 گرم پروتئین

ران مرغ

ران مرغ یکی دیگر از گوشت های محبوب است که کمی ارزان تر از سینه مرغ است.

یک ران مرغ پخته بدون پوست، بدون استخوان (52 گرم) حاوی 13.5 گرم پروتئین است. این معادل 26 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

ران مرغ نیز 109 کالری در هر ران یا 209 کالری در هر 100 گرم دارد. 53 درصد از کالری از پروتئین است، در حالی که 47 درصد از چربی می آید.

جالب اینجاست که رنگ ران مرغ کمی تیره تر از سینه مرغ است. این به این دلیل است که پاهای مرغ فعال تر است و حاوی میوگلوبین بیشتری است. این مولکول به تامین اکسیژن عضلات فعال کمک می کند و همچنین آنها را قرمزتر می کند.

برخی افراد متوجه می شوند که تیره بودن ران مرغ مزه بهتری به آنها می دهد.

خلاصه یک ران مرغ
حاوی 13.5 گرم پروتئین یا 26 گرم پروتئین در هر 100 گرم است. 53 درصد از
کالری موجود در ران مرغ از پروتئین است، در حالی که 47 درصد از چربی حاصل می شود.

ساق پای مرغ: 12.4 گرم پروتئین

ساق پای مرغ

پای مرغ دو قسمت دارد - ران و ساق. ساق قسمت پایینی ران مرغ است.

ساق پای مرغ بدون پوست یا استخوان (44 گرم) حاوی 12.4 گرم پروتئین است. این معادل 28.3 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

ساق پای مرغ نیز 76 کالری در هر ساق یا 172 کالری در هر 100 گرم دارد. 70 درصد کالری از پروتئین و 30 درصد از چربی تأمین می شود.

اکثر مردم ساق پای مرغ را با پوست می خورند. یک ساق پای مرغ با پوست دارای 112 کالری است که 53٪ کالری از پروتئین و 47٪ از چربی تامین می شود.

خلاصه ساق پای مرغ
12.4 گرم پروتئین در هر ساق یا 28.3 گرم پروتئین در هر 100 گرم دارد. 70 درصد از
کالری از پروتئین تامین می شود، در حالی که 30 درصد کالری آن از چربی می آید

بال مرغ: 6.4 گرم پروتئین

بال مرغ

یک بال مرغ بدون پوست یا استخوان (21 گرم) 6.4 گرم پروتئین دارد. این معادل 30.5 گرم پروتئین در هر 100 گرم است.

بال مرغ نیز 42 کالری در هر بال یا 203 کالری در هر 100 گرم دارد. 64 درصد کالری از پروتئین، در حالی که 36 درصد از چربی تأمین می شود.

مانند ساق پای مرغ، اکثر مردم بال مرغ را با پوست می خورند. یک بال مرغ با پوست حاوی 99 کالری است که 39 درصد از کالری آن از پروتئین و 61 درصد از چربی تامین می شود.

خلاصه یک بال مرغ
حاوی 6.4 گرم پروتئین در هر بال یا 30.5 گرم پروتئین در هر 100 گرم است. 64 درصد از
کالری بال مرغ از پروتئین و 46 درصد آن از چربی است.

کدام برش مرغ را برای حداکثر سود باید بخورید؟

برش مرغی که باید بخورید به اهداف سلامتی و تناسب اندام شما بستگی دارد.

در حالی که همه برش های مرغ منابع عالی پروتئین هستند، برخی کم چرب تر هستند. چربی اضافی در ران، ساق پای مرغ و بال‌ها می‌تواند برای برخی اهداف مفید باشد، اما مانع برخی اهداف می‌شود.

اگر قصد کاهش وزن دارید، سینه مرغ بهترین گزینه برای شماست. این کم چرب ترین قسمت مرغ است، به این معنی که کمترین کالری اما بیشترین پروتئین را دارد.

به عنوان مثال، سینه مرغ برای بدنسازان که در دوره کات هستند ایده آل است، زیرا کمترین کالری را دارد. پایش کالری برای بدنسازانی که در مسابقات شرکت می کنند بسیار مهم است، با توجه به اینکه این زمانی است که آنها نیاز به کم ترین درصد چربی را دارند.

با این حال، افرادی که از رژیم‌های کم کربوهیدرات یا کتو پیروی می‌کنند ممکن است از خوردن تکه‌های چرب‌تر مرغ سود ببرند، زیرا به چربی بیشتری در رژیم غذایی خود نیاز دارند.

اگر هدف شما عضله سازی یا افزایش وزن است، باید کالری بیشتری نسبت به کالری مصرفی بدنتان در روز مصرف کنید. افرادی که در این گروه قرار می گیرند می توانند از خوردن برش های چرب مرغ سود ببرند، زیرا حاوی کالری بیشتری هستند.

در نهایت، افرادی که می خواهند توده عضلانی خود را حفظ کنند یا ریکاوری کنند، ممکن است از خوردن سینه سود ببرند. این ماده حاوی بیشترین پروتئین وزنی است که برای آنها مهم ترین عامل در انتخاب برش مرغ برای خوردن است.

سخن پایانی

مرغ یک گوشت محبوب و منبع عالی پروتئین است.

در زیر محتوای پروتئین برش های مختلف مرغ پخته، بدون استخوان و بدون پوست آورده شده است:

  • سینه مرغ: 54 گرم در یک سینه یا 31 گرم در 100 گرم
  • ران مرغ: 13.5 گرم در یک ران یا 26 گرم در 100 گرم
  • ساق مرغ: 12.4 گرم در یک ساق یا 28.3 گرم در هر 100 گرم
  • بال مرغ: 6.4 گرم در یک بال یا 30.5 گرم در 100 گرم

سینه مرغ کم چرب است و بیشترین پروتئین را از نظر وزن دارد و برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند، توده عضلانی را حفظ کنند و ریکاوری را بهبود بخشند، ایده آل است.

برش‌های چرب‌تر مانند ران، ساق مرغ و بال‌ها کالری بیشتری دارند که برای افرادی که می‌خواهند عضله بسازند یا وزن اضافه کنند، بهتر است.

افرادی که رژیم‌های کم کربوهیدرات یا کتو دارند نیز باید چربی بیشتری بخورند و ممکن است از خوردن این برش های چرب نیز سود ببرند.

به طور کلی، مرغ یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما است. برش مرغی که انتخاب می کنید باید با اهداف سلامتی و تناسب اندام شخصی شما مطابقت داشته باشد.

  • جیم فیت
  • 1402/11/18

0 نظر

  • ارسال نظر
    برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
    ارسال