join Now
log In
لگوی باشگاه بدنسازی جیم فیت

ثبت نام کنید

ازحروف فارسی استفاده کنید
نام کاربری لاتین و بیش از سه حرف باشد
شماره شما صحیح نیست
سن شما مقول نیست
وزن صحیح را وارد کنید
قد شما مقول نیست
قبلا ثبت نام کردم

ورود به حساب

نام کاربری صحیح نمی باشد
شماره همراه را صحیح وارد کنید
هنوز ثبت نام نکردم!

باشه
اخطار

باشه
ثبت نظرات
با ثبت هر نظر 5 امتیاز دریافت کنید
سفارش برنامه تمرینی فقط با ۱۵۰ تومان
چای تیره

نوشیدن یک فنجان چای تیره در روز ممکن است به بهبود قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند

تحقیقات جدید نشان داد که نوشیدن یک فنجان چای تیره در روز ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

نویسندگان مطالعه خاطرنشان می کنند که در حالی که تحقیقات بیشتری برای تأیید مزایای بالینی چای تیره مورد نیاز است، افزودن مصرف منظم چای تیره به برنامه روزانه شما یک عادت سبک زندگی کم خطر و مفید است.

کارشناسان توصیه می کنند که بیماران به دنبال یک چای تیره طبیعی بدون هیچ گونه شیرین کننده مصنوعی باشند.

یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک فنجان چای تیره روزانه ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در بزرگسالان کمک کند.

طبق تحقیقات ارائه شده در نشست سالانه انجمن اروپایی برای مطالعه دیابت امسال، افرادی که هر روز چای تیره مصرف می کنند، 53 درصد کمتر در معرض خطر پیش دیابت و 47 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند.

پیش دیابت داشتن سطح قند خون بالا است. دیابت نوع 2 با مقاومت به انسولین مشخص می شود زمانی که بدن در پردازش قند به عنوان سوخت مشکل دارد.

Tongzhi Wu، MD، PhD، نویسنده ارشد این مطالعه: "این مطالعه در یک جمعیت عمومی چین نشان داد که مصرف همیشگی چای، به ویژه چای تیره، با کاهش خطر ابتلا به پیش دیابت و دیابت مرتبط است.

تحقیقات جدید بر جنبه دیگری از خطر دیابت متمرکز شده است.

مطالعه ما نشان داد که نوشیدن یک فنجان چای تیره در روز با افزایش دفع گلوکز ادراری مرتبط است، که ممکن است به مزایای گلیسمی آن نیز کمک کند.

از آنجایی که این مطالعه از داده‌های جمع‌آوری‌شده از طریق پرسشنامه‌های استاندارد شده از یک جمعیت ساکن در جامعه استفاده کرد، آزمایش‌های مداخله‌ای بیشتری برای تأیید مزایای بالینی چای تیره مورد نیاز است.

چگونه چای تیره بر قند خون و خطر دیابت تأثیر می گذارد

دکتر Caroline Messer، متخصص غدد در بیمارستان Northwell Lenox Hill، گفت: مکانیسم اساسی برای تأثیر چای تیره بر خطر دیابت ممکن است با افزایش دفع گلوکز در ادرار و همچنین بهبود حساسیت به انسولین مرتبط باشد.

گوتیرز می‌گوید: «چای تیره ممکن است با کلیه‌ها برای خروج گلوکز از خون و ادرار و بهبود حساسیت به انسولین در عضلات و چربی کار کند.»

تحقیقات نشان می دهد چای تیره، به ویژه چای سیاه، سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش خطر ابتلا به بیماری مزمن کمک کند.

یک مطالعه در سال 2018 تأثیر نوشیدن چای سیاه بر سطح قند خون را با نوشیدن یک نوشیدنی با قند بالا همراه با دوز کم یا زیاد چای سیاه یا دارونما نشان داد. افرادی که دوز کم یا زیاد چای سیاه مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف کردند، قند خون پایین تری داشتند.

دیویا یوگی مورن، MD، مدیر پزشکی مرکز هیپوفیز کلیولند، بخش غدد درون ریز، دیابت و متابولیسم، گفت: «تافلاوین ها و تیاروبیگین ها ممکن است سطح کلسترول و قند خون را کاهش دهند.

چای تیره چیست؟                                                                                                                                                                                                                  دکتر Absalon Gutierrez، متخصص غدد در UTHealth Houston توضیح داد که چای تیره یک چای بسیار اکسیده است. چای تیره علاوه بر طول اکسیداسیون، از نظر تولید منحصر به فرد است و تنها نوعی است که شامل تخمیر میکروبی است.

چای تیره دارای مزایای مختلفی است که به سلامت کلی کمک می کند، که به نوبه خود ممکن است به کاهش خطر دیابت کمک کند.

یوگی مورن گفت: «کاتچین‌های موجود در چای اولانگ نیز در برخی از مطالعات نشان داده‌اند که وزن بدن را کاهش داده و چربی بدن را کاهش می‌دهند.» همچنین بر روی نوع باکتری در روده تأثیر می گذارد که ممکن است با ترویج رشد باکتری های خوب و مهار رشد باکتری های بد، در کاهش خطر ابتلا به دیابت نقش داشته باشد.

او توضیح داد که چای تیره ممکن است دفع گلوکز را در کلیه تعدیل کند، به این معنی که ممکن است گلوکز بیشتری از بدن دفع شود و خطر افزایش قند خون و دیابت را کاهش دهد.

علاوه بر این، فرآیند تخمیر منحصر به فرد منجر به ایجاد ترکیبات زیست فعالی می شود که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند که باعث افزایش حساسیت به انسولین و عملکرد سلول های بتا در پانکراس می شوند.

یوگی مورن توضیح داد که دیابت به دلیل کاهش تولید انسولین از پانکراس یا کاهش حساسیت به انسولین ایجاد می شود. هنگامی که تولید انسولین و حساسیت بهبود می یابد، احتمال ابتلا به دیابت کاهش می یابد.

یوگی مورن گفت: در نهایت، چای تیره ممکن است عملکرد انسولین را تقویت کند، مقاومت به انسولین را بهبود بخشد، از سلول های بتا در لوزالمعده که انسولین تولید می کنند محافظت کند، رادیکال های آزاد را از بدن حذف کند و التهاب را کاهش دهد.

در حالی که هنوز تحقیقات بیشتری برای تأیید تأثیر چای تیره بر خطر دیابت مورد نیاز است، افزودن چای تیره به برنامه روزانه شما هنوز ارزشمند است.

  • جیم فیت
  • 1402/07/26

0 نظر

  • ارسال نظر
    برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
    ارسال