join Now
log In
لگوی باشگاه بدنسازی جیم فیت

ثبت نام کنید

ازحروف فارسی استفاده کنید
نام کاربری لاتین و بیش از سه حرف باشد
شماره شما صحیح نیست
سن شما مقول نیست
وزن صحیح را وارد کنید
قد شما مقول نیست
قبلا ثبت نام کردم

ورود به حساب

نام کاربری صحیح نمی باشد
شماره همراه را صحیح وارد کنید
هنوز ثبت نام نکردم!

باشه
اخطار

باشه
ثبت نظرات
با ثبت هر نظر 5 امتیاز دریافت کنید
سفارش برنامه تمرینی فقط با ۱۵۰ تومان
قلب های مرغ خام با پس زمینه چوبی

آیا قلب مرغ سالم است؟ مواد مغذی، فواید و مضرات

اگرچه قلب مرغ ممکن است به اندازه سایر انواع گوشت محبوب نباشد، اما می تواند یک مکمل مغذی و خوش طعم برای رژیم غذایی شما باشد.

با بافت جویدنی و طعم شیرین و کمی فلزی، قلب مرغ نیز همه کاره است و به راحتی آماده می شود.

علاوه بر این، آنها سرشار از چندین ماده مغذی کلیدی هستند و ممکن است با چندین فواید سلامتی مرتبط باشند.

این مقاله فواید و مضرات بالقوه قلب مرغ را به همراه چند روش ساده برای طبخ و لذت بردن از آنها در خانه را مورد بحث قرار می دهد.

مواد مغذی در قلب مرغ

قلب مرغ بسیار مغذی است و در هر وعده مقدار مناسبی از پروتئین، روی، مس، آهن و ویتامین های B را تامین می کند.

یک وعده 3.5 اونس (100 گرم) از قلب مرغ پخته شده حاوی مواد مغذی زیر است (منبع معتبر):

کالری: 185
پروتئین: 26 گرم
چربی: 8 گرم
کربوهیدرات: 0.1 گرم
(ویتامین B12): 304٪ از ارزش روزانه (DV)
روی: 66 درصد از DV
ریبوفلاوین: 57 درصد DV
مس: 56 درصد DV
پانتوتنیک اسید: 53 درصد از DV
آهن: 50 درصد DV
فولات: 20 درصد DV
(ویتامین B6): 19٪ از DV
نیاسین: 18 درصد از DV
فسفر: 16 درصد از DV
سلنیوم: 15 درصد از DV

قلب مرغ به ویژه غنی از ویتامین B12 است، یک ریزمغذی ضروری که در سنتز DNA، تشکیل گلبول های قرمز خون و سلامت اعصاب نقش دارد.

آنها همچنین دارای روی بالایی هستند که برای رشد سلولی، بهبود زخم و مدیریت قند خون ضروری است.

به علاوه، آنها می توانند مصرف ریبوفلاوین، یک ویتامین B محلول در آب را که برای رشد، تکامل و متابولیسم انرژی حیاتی است، افزایش دهند.

خلاصه
قلب مرغ کم کالری و سرشار از پروتئین و بسیاری از ریزمغذی های ضروری از جمله روی، آهن و ویتامین های گروه B است.

فواید خوردن قلب مرغ

قلب مرغ ممکن است با چندین فواید سلامتی مرتبط باشد.

منبع خوب پروتئین

قلب مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین است و دارای 26 گرم در هر وعده 3.5 اونس (100 گرم) است.

پروتئین برای بسیاری از جنبه های سلامتی، از جمله ساخت و حفظ توده عضلانی، عملکرد سیستم ایمنی و رشد ضروری است.

برخی تحقیقات همچنین نشان می دهد که افزایش مصرف پروتئین می تواند به تنظیم اشتهای شما، کاهش میل به غذا و افزایش احساس سیری کمک کند، که می تواند برای کاهش وزن مفید باشد.

بعلاوه، غذاهای پر پروتئین مانند قلب مرغ نیز می توانند رشد و قدرت عضلات را در صورت همراه شدن با تمرینات بدنسازی افزایش دهند.

سرشار از آهن

قلب مرغ مملو از آهن است و یک وعده از آن می تواند به میزان قابل توجهی مصرف این ماده معدنی را افزایش دهد.

آهن نه تنها برای انتقال اکسیژن و سنتز DNA ضروری است، بلکه برای تولید گلبول های قرمز سالم نیز مهم است.

علاوه بر این، تخمین زده می شود که حدود 1.6 میلیارد نفر در سراسر جهان دچار کمبود آهن هستند، که آن را به شایع ترین کمبود تغذیه ای در جهان تبدیل می کند.

این کمبود آهن می تواند طیف گسترده ای از علائم، از جمله ضعف، خستگی، نقص ایمنی، و مشکلات گوارشی را ایجاد کند.

لذت بردن از انواع غذاهای غنی از آهن، از جمله قلب مرغ، یکی از بهترین راه ها برای اطمینان از برآورده کردن نیازهای خود برای محافظت در برابر کمبود آهن است.

باعث کمتر شدن ضایعات مواد غذایی می شود

قلب مرغ می تواند افزودنی پایدار، مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست برای یک رژیم غذایی سالم باشد.

علاوه بر این، افزودن قلب مرغ به رژیم غذایی شما یک راه عالی برای کاهش ضایعات مواد غذایی و به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی شما است.

این به این دلیل است که خوردن همه قسمت‌های حیوان، از جمله تکه‌های کمتر رایج گوشت یا گوشت اعضای بدن، می‌تواند اطمینان حاصل کند که هیچ چیز هدر نمی‌رود.

خلاصه
قلب مرغ سرشار از پروتئین و مواد مغذی مهمی مانند آهن است. افزودن قلب مرغ به رژیم غذایی می تواند به مبارزه با ضایعات غذا کمک کند.

مضرات بالقوه خوردن قلب مرغ

اگرچه قلب مرغ می تواند یک مکمل سالم و مغذی برای رژیم غذایی بیشتر بزرگسالان سالم باشد، اما افراد مبتلا به نقرس ممکن است نیاز به تعدیل میزان مصرف خود داشته باشند.

دلیل آن این است که قلب مرغ سرشار از پورین است، ترکیبی که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها، از جمله گوشت اعضای بدن یافت می شود.

هنگامی که بدن شما پورین ها را تجزیه می کند، می تواند سطح اسید اوریک را افزایش دهد که می تواند در مفاصل شما جمع شود و باعث تشدید نقرس شود.

به همین دلیل، گاهی اوقات به افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود که از رژیم غذایی کم پورین پیروی کنند و مصرف غذاهایی مانند قلب مرغ را محدود کنند.

بسیاری از مردم همچنین در مورد میزان کلسترول موجود در گوشت های اندام مانند قلب مرغ نگران هستند و به نگرانی در مورد تأثیر بالقوه آن بر سلامت قلب اشاره می کنند.

اگرچه قلب مرغ حاوی 242 میلی گرم کلسترول در هر وعده 3.5 اونس (100 گرم) است، تحقیقات به طور کلی نشان می دهد که کلسترول رژیم غذایی با خطر بالای بیماری قلبی یا سکته مرتبط نیست.

علاوه بر این، مهم است که به خاطر داشته باشید که کبد حدود 75٪ کلسترول بدن را تولید می کند و فقط 25٪ از غذا به دست می آید.

بنابراین، هنگامی که غذاهای حاوی کلسترول بالا می خورید، بدن شما می تواند میزان کلسترولی را که تولید می کند تنظیم کند تا سطح کلسترول خون شما را کنترل کند.

گفتنی است، افرادی که سطح کلسترول خون بالایی دارند و به کلسترول رژیم غذایی حساس هستند، ممکن است بخواهند مصرف قلب مرغ و سایر غذاهای با کلسترول بالا را محدود کنند.

خلاصه
افراد مبتلا به نقرس ممکن است نیاز به محدود کردن مصرف غذاهای حاوی پورین از جمله قلب مرغ داشته باشند. علاوه بر این، اگرچه قلب مرغ دارای کلسترول بالایی است، بعید است که خطر ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را افزایش دهد.

طرز پخت قلب مرغ

قلب مرغ در بسیاری از فروشگاه های تخصصی و قصابی ها موجود است.

آنها اغلب با سایر گوشت های اندام، مانند سنگدان، که ماهیچه ای است که در معده جوجه ها وجود دارد، بسته بندی می شوند.

روش های مختلفی برای تهیه قلب مرغ وجود دارد، اما یکی از محبوب ترین روش ها، سرخ کردن آن است.

برای شروع، کافی است قلب مرغ را با مقداری روغن زیتون و چاشنی های مورد علاقه خود مانند پودر سیر، فلفل، زیره، فلفل چیلی یا نمک دریایی بریزید.

سپس آنها را در تابه بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید، یا تا زمانی که کاملا پخته شوند و دیگر رنگ آنها صورتی نباشد.

در نهایت آنها را در کنار سبزیجات دلخواه مانند قارچ، پیاز، سیب زمینی یا هویج سرو کنید و نوش جان کنید.

خلاصه
تهیه قلب مرغ ساده است و می توان آن را طعم دار کرد، سرخ کرد و با سبزیجات مورد علاقه خود برای یک غذای ساده، سریع و سالم همراه کرد.

خلاصه مطلب

قلب مرغ سرشار از چندین ماده مغذی از جمله پروتئین، روی، آهن و ویتامین های گروه B است.

خوردن گوشت های اندام مانند قلب مرغ نیز می تواند راهی عالی برای ارتقای پایداری و مبارزه با ضایعات مواد غذایی باشد.

بهترین مزیت آن این است که آنها به راحتی در خانه آماده می شوند و می توانند افزودنی خوش طعم برای یک رژیم غذایی کامل باشند.

  • جیم فیت
  • 1402/09/25

0 نظر

  • ارسال نظر
    برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
    ارسال