join Now
log In
لگوی باشگاه بدنسازی جیم فیت

ثبت نام کنید

ازحروف فارسی استفاده کنید
نام کاربری لاتین و بیش از سه حرف باشد
شماره شما صحیح نیست
سن شما مقول نیست
وزن صحیح را وارد کنید
قد شما مقول نیست
قبلا ثبت نام کردم

ورود به حساب

نام کاربری صحیح نمی باشد
شماره همراه را صحیح وارد کنید
هنوز ثبت نام نکردم!

باشه
اخطار

باشه
ثبت نظرات
با ثبت هر نظر 5 امتیاز دریافت کنید
سفارش برنامه تمرینی فقط با ۱۵۰ تومان
دست زنی که نمک را به تکه گوشت های نپخته روی میز آبی می ریزد

چگونه غذای کم نمک اما خوشمزه درست کنیم

نمک تقریباً یک عنصر در هر نوع غذای فرآوری شده یا غذای رستورانی است. بنابراین جای تعجب نیست که اکثر افراد دو یا سه برابر میزان سدیم مورد نیاز خود در روز دریافت می کنند.

شما می توانید نمک را در وعده های غذایی خود محدود کنید و همچنان غذایی با طعم عالی داشته باشید. با این چهار نکته شروع کنید:

1. خودتان آن را بپزید

غذاهای بسته بندی شده اغلب دارای نمک زیادی هستند، زیرا نمک یک نگهدارنده است. پختن وعده های غذایی خانگی بهترین راه برای کنترل میزان سدیمی است که وارد غذا می شود.

به جای انواع فرآوری شده یا دودی، مرغ، ماهی و گوشت تازه را انتخاب کنید. به جای کنسرو میوه ها یا سبزیجات تازه را انتخاب کنید. یا از کنسروهای کم سدیم استفاده کنید. اگر از غذاهای کنسرو شده مانند سبزیجات یا لوبیا استفاده می کنید، ابتدا محتویات آن را بشویید تا مقداری از سدیم آن را بشویید.

برای میان وعده، به جای برنج فوری یا طعم دار یا پوره سیب زمینی، برنج قهوه ای یا سیب زمینی شیرین یا سفید کامل پخته درست کنید.

2. میزان نمک را بررسی کنید

هر برچسب مواد غذایی را از نظر محتوای سدیم بررسی کنید. به دنبال محصولاتی با برچسب "بدون سدیم" (کمتر از 5 میلی گرم سدیم در هر وعده)، "سدیم بسیار کم" (35 میلی گرم یا کمتر در هر وعده)، یا "بدون نمک اضافه شده" باشید.

مراقب افزودنی هایی مانند مونوسدیم گلوتامات (MSG)، جوش شیرین، بیکینگ پودر و بنزوات سدیم باشید که همگی از ترکیبات سدیم هستند.

3. دستورالعمل ها را دنبال نکنید

هنگامی که دستور غذا نیاز به نمک دارد، آن را با یک گیاه یا ادویه دیگر جایگزین کنید. می توانید رزماری، مرزنجوش، آویشن، ترخون، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل، جوز هندی، زیره، پودر کاری، زنجبیل، گشنیز، برگ بو، پونه کوهی، خردل خشک یا شوید را اضافه کنید.

شما همچنین می توانید ادویه مخلوط خود را با این دستور غذا از انجمن قلب آمریکا درست کنید:

1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین

1 قاشق چایخوری ماس، آسیاب شده

1 قاشق چایخوری ریحان، آسیاب شده

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق غذاخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، آسیاب شده

1 قاشق چایخوری آویشن، آسیاب شده

1 قاشق چایخوری مریم گلی، آسیاب شده

1 قاشق چایخوری جعفری، تکه های خشک

مرزنجوش 1 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری مرزه، آسیاب شده

4. بدون نمک غذا را طعم دار کنید

اگر با پنیر آشپزی می‌کنید، موزارلای تازه یا پنیرهایی با علامت «کم سدیم» انتخاب کنید. کره شور را با کره بدون نمک جایگزین کنید. می توانید از ده ها ماده مختلف برای طعم دادن به وعده های غذایی کم سدیم خود استفاده کنید. در اینجا فقط چند ایده برای غذاهای رایج وجود دارد:

  • سینه مرغ را در آب لیمو یا آب پرتقال دهید.
  • ماهی را قبل از پخت در کنجد بغلتانید.
  • گوشت گاو را با مخلوطی از پیاز، فلفل، مریم گلی و آویشن طعم دار کنید.
  • هویج را در دارچین و جوز هندی بپزید.
  • قبل از تفت دادن، مقداری شوید و جعفری را روی سیب زمینی ها بپاشید.
  • کمی پودر فلفل قرمز به ذرت اضافه کنید.
  • روی پاستا خود را با سیر تازه خرد شده طعم دار کنید.
  • جیم فیت
  • 1402/10/03

0 نظر

  • ارسال نظر
    برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
    ارسال