ارزش غذایی روغن آووکادو : کالری، کربوهیدرات و فواید سلامتی روغن آووکادو
در حالی که بسیاری از مردم از استفاده از روغن آووکادو در پخت و پز لذت می برند، این روغن به اندازه سایر روغن های گیاهی محبوب نیست. اما روغن آووکادو یک روغن سالم است که کاربردهای زیادی در آشپزخانه دارد. برخی از افراد حتی از روغن آووکادو برای مو و سلامت پوست استفاده می کنند. اضافه کردن این محصول به برنامه روزانه چندین مزیت کلیدی برای سلامتی و زیبایی دارد، به خصوص زمانی که از آن در آشپزخانه استفاده می کنید تا جایگزین چربی های کمتر سالم شود.
ارزش غذایی روغن آووکادو
اطلاعات تغذیه زیر توسط USDA برای یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو ارائه شده است
چربی های موجود در روغن آووکادو
سه نوع مختلف چربی در روغن آووکادو وجود دارد.
در این روغن مقدار کمی چربی اشباع وجود دارد. چربی های اشباع شده، مانند کره و چربی حیوانی، اغلب کمتر سالم در نظر گرفته می شوند، زیرا مصرف بیش از حد می تواند کلسترول LDL (بد) را افزایش دهد که می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. روغن آووکادو کمتر از دو گرم چربی اشباع شده در هر قاشق غذاخوری را فراهم می کند.
همچنین با مصرف یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو، دو گرم چربی غیراشباع چندگانه دریافت خواهید کرد. چربیهای غیراشباع چندگانه که PUFA نیز نامیده میشوند، میتوانند با کاهش کلسترول بد (LDL) تأثیر مثبتی بر قلب شما داشته باشند، بنابراین چربیهای سالم در نظر گرفته میشوند.
بیشتر چربی موجود در روغن آووکادو، چربی تک غیراشباع است. چربی های تک غیراشباع عمدتاً از منابع گیاهی می آیند و معمولاً در دمای اتاق مایع هستند.
اعتقاد بر این است که چربی های تک غیراشباع که MUFA نیز نامیده می شوند، کلسترول HDL یا کلسترول «خوب» شما را افزایش می دهند. متخصصان بهداشت توصیه می کنند که چربی های کمتر سالم (مانند چربی های اشباع شده و چربی های ترانس) را با چربی های تک غیراشباع یا چند غیراشباع جایگزین کنید. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی توصیه می کند که 15 تا 20 درصد کالری دریافتی شما از اسیدهای چرب تک غیراشباع باشد.
کربوهیدرات های موجود در روغن آووکادو
هیچ کربوهیدراتی در روغن آووکادو وجود ندارد. بار گلیسمی تخمینی روغن آووکادو صفر است.
پروتئین موجود در روغن آووکادو
هیچ پروتئینی در روغن آووکادو وجود ندارد.
ریزمغذی های موجود در روغن آووکادو
بر اساس داده های USDA، وقتی یک آووکادو کامل مصرف می کنید، دوز سالم ویتامین C دریافت می کنید، با مصرف روغن، ویتامین C یا هیچ ویتامین یا مواد معدنی مهم دیگری دریافت نمی کنید.
همچنین، بسیاری از افراد سالم آووکادو را به دلیل محتوای فیبر قابل توجهی که دارد به رژیم غذایی خود اضافه می کنند. اما با مصرف روغن هیچ فیبری دریافت نخواهید کرد.
فواید سلامتی روغن آووکادو
از آنجایی که روغن آووکادو سرشار از اسید اولئیک است، با مصرف آن فوایدی برای سلامت قلب به دست می آورید. اعتقاد بر این است که اسید اولئیک باعث کاهش کلسترول LDL (همچنین به عنوان کلسترول "بد" شناخته می شود) به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.
حتی شواهدی وجود دارد که نشان میدهد روغن آووکادو ممکن است به کنترل وزن کمک کند، اگرچه این تحقیق بر روی انسانها انجام نشده است. مطالعهای که روی موشها انجام شد نشان داد که افزایش مصرف روغن آووکادو تحمل گلوکز، مقاومت به انسولین را بهبود میبخشد و به کاهش وزن بدن کمک میکند. و مطالعه دیگری بهبود نشانگرهای متابولیک را در موش هایی که روغن آووکادو مصرف می کنند نشان داد.
با این حال، اگر می خواهید روغن آووکادو را در رژیم کاهش وزن بگنجانید، مهم است که به یاد داشته باشید که روغن آووکادو، مانند همه روغن ها، همچنان چربی است. چربی ها نه کالری در هر گرم دارند در مقابل چهار کالری در هر گرم برای کربوهیدرات ها و پروتئین ها. بنابراین حتی اگر روغن آووکادو به عنوان یک چربی سالم در نظر گرفته شود، برای رسیدن به وزن سالم و حفظ آن باید روغن و میوه را در حد اعتدال مصرف کنید.
سوالات متداول
روغن آووکادو برای چیست؟ چند کاربرد محبوب آن چیست؟
اینها برخی از رایج ترین کاربردهای روغن آووکادو در خارج از آشپزخانه هستند
- روغن آووکادو برای پوست : روغن آووکادو نسبت به بسیاری از کرم ها و روغن های دیگر کمتر احتمال دارد منافذ را مسدود کند. به همین دلیل، برخی افراد دوست دارند از آن برای به حداقل رساندن چین و چروک و نرمی پوست استفاده کنند. به عنوان یک عامل مرطوب کننده، روغن آووکادو در حداقل یکی از بهترین ضد آفتاب ها نیز استفاده می شود. برخی از روغن های آووکادو تجاری تبلیغ می کنند که ویتامین E موجود در روغن آووکادو به تقویت سلامت پوست کمک می کند. با این حال، طبق داده های USDA، ویتامین E در روغن آووکادو وجود ندارد.
- روغن آووکادو برای مو : برخی از مردان و زنان از روغن آووکادو برای رفع موخوره و ایجاد ظاهری صافتر استفاده میکنند. برخی از مردم همچنین بر این باورند که روغن آووکادو وقتی روی پوست سر مالیده میشود میتواند رشد مو را تحریک کند. با این حال، تحقیقاتی برای حمایت از این مزیت وجود ندارد. اما از آنجایی که این محصول بدون بو است و احتمالاً منافذ پوست روی پوست سر شما را مسدود نمی کند، افزودن مقداری روغن آووکادو به روتین موهای خود (چه با استفاده از انتهای آن یا در پوست سر) ممکن است موهای شما را سالم تر نشان دهد.
بهترین راه برای نگهداری روغن آووکادو چیست؟
بیشتر روغنها، بهویژه آنهایی که حاوی اسید اولئیک هستند، باید در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.
نکات آشپزی و آماده سازی
نقطه اشتعال روغن آووکادو بالاتر از سایر انواع روغن های سالم مانند روغن کانولا یا روغن زیتون یا حتی روغن گلرنگ است. نقطه اشتعال یا نقطه دود، دمایی است که در آن روغن شروع به دود کردن دود می کند. نقطه دود روغن آووکادو بیش از 500 درجه فارنهایت است. به همین دلیل، روغن آووکادو برای پخت و پز در دمای بالا به راحتی قابل استفاده است
روغن آووکادو نیز طعمی خنثی دارد، اگرچه بسیاری آن را کره ای یا مغزی توصیف می کنند. اما از روغن به اندازه مصرف میوه طعم و مزه نمی گیرید. با این حال، روغن آووکادو به راحتی در سس سالاد و دستور العمل استفاده می شود. همچنین میتوانید از این روغن در مارینادها، دیپها و سسها و همچنین برای کباب کردن، تفت دادن یا سرخ کردنی کردن غذاها استفاده کنید. حتی می توانید از آن برای پوشاندن تابه ها برای جلوگیری از چسبیدن غذاها یا چاشنی ظروف چدنی استفاده کنید. و همانطور که ممکن است حدس بزنید، روغن آووکادو یک عنصر کلیدی در بسیاری از این بهترین سسهای سالاد توصیه شده توسط متخصصین رژیم غذایی است.
آلرژی و تداخلات
آلرژی به آووکادو در نوزادان، کودکان و بزرگسالان ممکن است.13 اگر به آووکادو حساسیت دارید، ممکن است بخواهید در مصرف روغن آووکادو احتیاط کنید. این روغن از گوشت میوه (نه از دانه ها یا پوست) تولید می شود، اما حساسیت به گوشت آووکادو غیر معمول نیست.
متخصصان پزشکی آلرژی و ایمونولوژی ثابت کردهاند که آووکادو واکنش متقابل گستردهای با بسیاری از مواد غذایی دیگر دارد. واکنشهای آلرژیک میتواند به سادگی توسط آلرژنهای موجود در هوا (گرد و غبار، موی حیوانات خانگی، گرده) با ساختارهای مولکولی مرتبط با آلرژنهای مشتق شده از غذا رخ دهد. واکنش نشان می دهد. بنابراین اگر به مواد غذایی دیگر مانند موز یا کیوی حساسیت دارید، ممکن است بخواهید برای تعیین اینکه آیا به آووکادو یا روغن آووکادو واکنش نشان میدهید، آزمایشاتی انجام دهید. این تحقیق نشان داده است که واکنش به لاتکس طبیعی آلرژن استنشاقی ممکن است واکنش متقابلی را با آووکادو، موز، کیوی، گوجه فرنگی، شاه بلوط، هلو، انبه، پاپایا، گیلاس آسرولا و کرفس ایجاد کند.
علاوه بر این، کالج آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی توضیح می دهد که وضعیتی به نام "سندرم آلرژی دهانی" ممکن است در افرادی که به آووکادو حساسیت دارند رخ دهد. آنها می گویند که خارش در دهان ممکن است پس از خوردن غذا رخ دهد اما علائمی مانند از آنجایی که کهیر، مشکل تنفسی یا آنافیلاکسی نادر است زیرا آنزیمهای موجود در دستگاه گوارش شما قبل از اینکه بدن بتواند آنها را جذب کند، آلرژن را تجزیه میکند.
اگر مشکوک هستید که به آووکادو یا روغن آووکادو آلرژی دارید، به پزشک خود مراجعه کنید، زیرا آزمایشهای زیادی برای تشخیص آن وجود دارد.
- جیم فیت
- 1402/11/12
0 نظر