join Now
log In
لگوی باشگاه بدنسازی جیم فیت

ثبت نام کنید

ازحروف فارسی استفاده کنید
نام کاربری لاتین و بیش از سه حرف باشد
شماره شما صحیح نیست
سن شما مقول نیست
وزن صحیح را وارد کنید
قد شما مقول نیست
قبلا ثبت نام کردم

ورود به حساب

نام کاربری صحیح نمی باشد
شماره همراه را صحیح وارد کنید
هنوز ثبت نام نکردم!

باشه
اخطار

باشه
ثبت نظرات
با ثبت هر نظر 5 امتیاز دریافت کنید
سفارش برنامه تمرینی فقط با ۱۵۰ تومان
بسته گوشت مرغ در دست یک مرد در حال گذاشتن در یخچال

ماندگاری مرغ در یخچال چقدر است؟

مرغ پخته و خام را می توان از چند روز تا یک سال نگهداری کرد. مدت زمان ماندگاری آن می تواند بسته به فریزکردن یا در یخچال بودن آن متفاوت باشد.

مرغ در بسیاری از خانواده ها گوشت اصلی محسوب می شود.

با این حال، این منبع سالم و خوشمزه پروتئین دارای خطر بالایی برای آلودگی باکتریایی است. به همین دلیل است که تهیه، نگهداری و پختن آن به درستی مهم است – در غیر این صورت، می تواند به منبع بیماری های ناشی از غذا تبدیل شود.

نگهداری مرغ در یخچال راحت است، اما بسیاری از مردم ممکن است شگفت زده شوند که چه مدت می توانند مرغ را با خیال راحت در یخچال نگهداری کنند.

این مقاله به شما کمک می کند تا بفهمید مرغ چقدر در یخچال شما ماندگاری دارد.

ماندگاری مرغ در یخچال چقدر است؟

طبق گفته USDA، مرغ خام را می توان تقریباً 1 تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد. همین امر در مورد بوقلمون خام و سایر طیور نیز صدق می کند.

در همین حال، مرغ پخته می تواند تقریباً 3 تا 4 روز در یخچال بماند.

نگهداری مرغ در یخچال به کند کردن رشد باکتری ها کمک می کند، زیرا باکتری ها در دمای کمتر از 4 درجه سانتیگراد آهسته تر رشد می کنند..

علاوه بر این، مرغ خام بهتر است در یک ظرف ضد نشت نگهداری شود تا از نشت آب آن و آلودگی سایر غذاها جلوگیری شود. مرغ پخته شده باید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.

اگر نیاز به نگهداری مرغ برای بیش از چند روز دارید، بهتر است آن را در فریزر خود نگهداری کنید.

تکه های مرغ خام را می توان تا 9 ماه در فریزر نگهداری کرد، در حالی که یک مرغ کامل را می توان تا 1 سال منجمد کرد. مرغ پخته شده را می توان به مدت 2 تا 6 ماه در فریزر نگهداری کرد.

خلاصه
مرغ خام می تواند 1 تا 2 روز در یخچال بماند، در حالی که مرغ پخته می تواند 3 تا 4 روز در یخچال بماند.

چگونه بفهمیم مرغ فاسد شده است؟

اگر مرغ را بیش از چند روز در یخچال گذاشته اید، احتمال خراب شدن آن وجود دارد.

در زیر چند راه برای تشخیص خراب شدن مرغ در یخچال آورده شده است:

  • تغییر رنگ: مرغ خام و پخته شده که شروع به سبز شدن خاکستری می کند، فاسد شده است. لکه های کپک خاکستری تا سبز نشان دهنده رشد باکتری است.
  • بو: مرغ خام و پخته شده بوی اسیدی از خود متصاعد می‌کنند که شبیه آمونیاک است. با این حال، اگر مرغ با سس، سبزی یا ادویه جات و ترشی جات مخلوط شده باشد، به سختی متوجه این بو می شوید.
  • بافت: مرغی که بافت لزج دارد فاسد شده است. شستن مرغ باعث از بین رفتن باکتری ها نمی شود. در عوض، انجام این کار می تواند باکتری را از طیور به سایر غذاها، ظروف و سطوح منتقل کند و باعث آلودگی متقاطع شود.
حتما بخوانیدآیا باید گوشت را قبل از پختن یا انجماد بشویید ؟

اگر شک دارید مرغ در یخچال شما خراب شده است، آن را دور بریزید.

خلاصه
اگر رنگ مرغ کمرنگ شده باشد، بوی ترش یا اسیدی پیدا کند یا لزج شده باشد، می توانید تشخیص دهید که مرغ فاسد شده است.

خطرات خوردن مرغ فاسد

خوردن مرغ فاسد می تواند باعث بیماری های ناشی از غذا شود که به عنوان مسمومیت غذایی نیز شناخته می شود.

مرغ در معرض خطر بالایی برای ایجاد مسمومیت غذایی است، زیرا ممکن است با باکتری هایی مانند کمپیلوباکتر، سالمونلا و غیره آلوده باشد.

به طور معمول، زمانی که مرغ تازه را به طور کامل بپزید، این باکتری ها از بین می روند.

با این حال، هنوز باید از پختن و خوردن مرغ فاسد خودداری کنید. اگرچه گرم کردن یا پختن مجدد می تواند باکتری های سطحی را از بین ببرد، برخی از سموم تولید شده توسط باکتری ها را از بین نمی برد، که در صورت خوردن آنها می تواند باعث مسمومیت غذایی شما شود.

مسمومیت غذایی می تواند باعث علائم ناراحت کننده و گاهی خطرناک شود، از جمله تب بالا (بالای 38.6 درجه سانتیگراد)، لرز، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، مدفوع خونی و کم آبی بدن.

در برخی موارد، مسمومیت غذایی شدید ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد و حتی منجر به مرگ شود.

اگر شک دارید که مرغ شما فاسد شده است، آن را نخورید. همیشه بهترین کار این است که مرغی را که فکر می کنید خراب شده است دور بریزید.

خلاصه
خوردن مرغ فاسد می تواند باعث مسمومیت غذایی شود، حتی اگر به طور کامل پخته شود.

در نتیجه

مرغ خام 1 تا 2 روز در یخچال ماندگاری دارد، در حالی که مرغ پخته 3 تا 4 روز ماندگاری دارد.

برای تشخیص خراب شدن مرغ، تاریخ «بهترین در صورت استفاده» را بررسی کنید و به دنبال علائم فساد مانند تغییر در بو، بافت و رنگ باشید.

از خوردن مرغ فاسد خودداری کنید، زیرا می تواند باعث مسمومیت غذایی شود - حتی اگر آن را به طور کامل بپزید.

  • جیم فیت
  • 1402/12/01

0 نظر

  • ارسال نظر
    برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
    ارسال